Weeds
Új hozzászólás
Nancy ül a fűben

[2005-2012] 8 évad 102 epizód
Utoljára vetített rész
8x13 - 2012.09.16
It's Time (2)


Utoljára hozzászóltak:
TheTrinket | Felhasználó

Nem tudom mikor éreztem utoljára ilyet egy sorozatnál...
Imádtam az összes karaktert. Olyan érzés mint, ha tényleg egy családot vesztettem volna el a sorozat végével. (Tudom milyen furán hangzik, de ez a helyzet)
Nem tudom mivel töltöm ki ezt a hatalmas űrt amit jelenleg érzek.
Minden benne volt amit el tudok várni egy sorozattól. Sokan mondják, hogy lapos lett egy idő után, nekem ez teljesen kimaradt.
Gyönyörűen daráltam le az egész sorozatot 1 hónapon távlatban. Ami azért jó, mert kevesebb idő leforgás alatt újra nézhetem, és újra fogom nézni több alkalommal is. mdrfkn mstrpce 11/10.

fatraktor11 | Felhasználó

érdekes a sorozat. pont az ellenkezője a breaking bad-nek. Míg abban Walter már 1 évad alatt agyon kereste magát, addig Nancy 4 évad alatt sem tudott olyan sok pénzt összekaparni. Tetszik a sorozat. Jól lehet vele haladni, mert nézeti magát.

PistiSan | Felhasználó

Nagyon jó sorozat, magával ragadó!
Érdekes a sztori, igazából kiderül hogy mindenki füvezik, legyen az diák, irodai munkás, utcai gengszer, beteg, orvos.... és még ki tudja mennyi mindent láttam a sorozatban.
A fű termesztés és az árusítás a fő szál az egész sorozatban, mindent ez vesz körbe, természetesen a sztori mit sem érne a főszereplő nélkül.
Nancy egy eléggé érdekes nő, fura dolgai vannak de mégis fenntartja az érdeklődést végig a sorozatban, megoldja a megoldhatatlan helyzeteket, nem biztos hogy szellemlileg teljesen ép gondolkodásúnak jellemezném.
Kicsit sokat rizsáztam, aki szeretne egy szórakoztat sorozatot nézni annak bátran ajánlom, az első részt után úgy is el tudod dönteni hogy tetszik vagy sem.

Impresszum | Facebook | WN Mobil | Ötletek